top of page
l3athermengr

Ενημερωμένο Πρόγραμμα: Thessaloniki Leather Weekend (#TLW24)

Χαίρετε και Καλή Χρονιά! Ελπίζουμε να περάσατε καλά τις διακοπές!


Οι γιορτές ήταν περίοδος και ξεκούρασης και διασκέδασης αλλά και αρκετής δουλειάς ενώ ετοιμάζουμε το δεύτερο Σαββατοκύριακο Λέδερ στη Θεσσαλονίκη. Χαιρόμαστε να ανακοινώσουμε ότι το πρόγραμμα είναι σχεδόν ολοκληρωμένο και μπορείτε να το βρείτε στην ιστοδελίδα μας. Θα δείτε ότι ακολουθεί πάνω-κάτω το ίδια μοντέλο με αυτό του αντίστοιχου τριημέρου της Αθήνας, το οποίο πσιτεύουμε ότι δούλεψε αρκετά καλά. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές αλλά η δομή και τα είδη εκδηλώσεων που θα υπάρξουν θα παραμείνουν ως έχουν.



Το μόνο event που παραμένει να οριστικοποιηθεί είναι, ως συνήθως, το event για το βράδυ του Σαββάτου αλλά είμαστε ήδη σε διαπραγματεύσεις με διάφορους χώρους της πόλης και αναμένουμε να έχουμε φτάσει σε κάποια συμφωνία μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας πάνω-κάτω. Επίσης σκεφτόμαστε να διοργανώσουμε ξενάγηση της Άνω Πόλης με τα παραδοσιακά κτίρια και το Βυζαντινό κάστρο της. Αυτή θα γίνει Σάββατο απόγευμα αλλά δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ακόμα.


Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανακοινώσουμε το οριστικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας. Είναι μόνο λίγο παραπάνω από ένας μήνας που έμεινε και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό το τριήμερο. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!


29 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page